Vi er her for å hjelpe deg med bildene dine!

Nordic photodesign er Norges første rendyrkede  fotodesign selskap, som hjelper deg å få bildene dine på veggen eller løse digitale fotoutfordringer.
Enten vi lager noe kreativt ut av bildene eller forbedrer dem noe, før vi tar prosessen med bestillingen.
Alle tar bilder med mobilen nå, men veldig mange gjør ikke noe mer med bildene enn å swipe over dem for å gjenskape minner.
Ikke alle ønsker eller kan se for seg sine egne bilder på veggen, derfor har vi laget Nordic Art nettbutikk, slik at du kan få kjøpt fotokunst i begrenset opplag på akryl eller aluminium i mange størrelser.

Derfor ble Nordic photodesign skapt
– Skap et drømmehjem med personlige bilder, det er vår misjon!

Fotohjelp og fototjenester
Vi tilbyr også fotohjelp og fototjenester til private og bedrifter. Det kan være små og store foto oppdrag digitalt, og du kan kjøpe Basic, Pluss eller Premium VIP fototjenester av oss.

 

Love it-wall it!
PS!
Ja , photo design skrives i 2 ord på engelsk, men siden vi jobber så mye med dine bilder og vår kreative design,  ville vi ha det i ett ord.

 Våre verdier

  • Fotoglede

  • Fargeglede

  • Hjelpsomme

Mange er vant til å forskjønne bildene sine på f.eks. Instagram, derfor er skrittet til å forbedre bildene til vegg, kortere nå og naturlig. Fjerne bakgrunnstøy, gjøre himmelen like blå som den var i virkeligheten, legge til et gøyal bakgrunnsmotiv etc. Mulighetene er mange. Vi hjelper deg å finne «gullet» i bildene dine!

1001 grunner for at bildene forblir på mobilen

  •  Du er for travel eller orker ikke gå igjennom mange hundre bilder
  • Du har ikke interesse for farger, foto eller design
  • Du har ikke lyst til å sette deg inn i bildeprogrammer eller blir frustrert over at du får beskjed om for lite piksler i bildet når du vil bestille i stort format!

Vi hjelper deg, som ikke orker finne ut av alt mulig teknisk, men som vil ha noe fint og personlig på veggen.

Noen spørsmål? Sjekk ut Q&A her

Om priser her

Følge oss på sosiale medier da vel!