Hei du!

Vi hører gjerne fra deg! Enten det er privat eller bedrift. Vi hjelper deg med store eller små fotodesignoppdrag.

For samarbeid eller konkurranser, ta kontakt på mail. Beste hilsen Charlotte, Kreativ leder

Kontaktinformasjon

Nordic photodesign

Telefon 915 88 324

[email protected]

Snarøyveien 55, 1364 Fornebu,
Bærum, Norge

Fyll ut kontaktskjema

Har du spørsmål angående våre tjenester? Bruk kontaktskjemaet nedenfor


 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 128 MB, Max. files: 4.
  Mange spørsmål, gir mange svar!

  Ofte stilte spørsmål!

  Det er ulike grunner for å velge ut bilder. Kanskje er det personene,stedet eller anledningen som er minneverdig. Eller fargene. Uansett kan du velge selv eller få litt hjelp til det. Skal vi hjelpe til, som vi gjerne gjør, så må vi få bildene.

  Enten kan det tas en skjermdump av mobilen, eller sende i en vanlig mail eller laste opp i kontaktskjema her.
  Det som er enklest for deg.

  Vi kan gjøre det meste, men det kommer litt an på utgangspunktet. Det meste kan forbedres, men ikke alltid bli helt perfekt. Hvis utgangspunktet er vanskelig, så gjør vi så godt vi kan. Vi beskjærer, zoomer, justerer farger, legger til ulike effekter etc.

  Prisen kommer an på størrelsen, ikke materialet. Dette for å gjøre det lettere for deg. Priser fra kr.950,-.

  Det kommer an på hva du liker, hva som kler uttrykket og rommet. Vi kan gjerne ta en prat om det. Akryl gir en lukseriøs og blank skinnende overflate, gir gjenskinn fra vinduer. Aluminium er matt, gir skarpe detaljer, passer godt til svart-hvitt bilder. Akryl og aluminium stå ute. Lerret passer godt til portretter og gir et mykt uttrykk.

  For å trykke et bilde som lerretsbilde og i stort format, må kvaliteten og oppløsningen være tilstrekkelig høy. Som en tommelfingerregel bør bildet minst være 3 piksel/mm i det ferdige bildet. Ønsker du for eksempel et lerretsbilde som er 50 x 70 cm bør bildet ditt være minst 2500 -3500 piksler.De fleste mobilbilder har 3000 x 4000 piklser pr bilde. Men har bildet ditt lite piksler, så legger vi til piklser for deg, så du kan få bildet i stort format. Går man helt innpå bildet kan det se litt kornete ut, men fra avstand vil det se bra ut. Endel mobilbilder som vi får, ligger på 1000-1200 piksler. Avhengig av størrelsen så legger vi til piksler. Det er inkludert i fastprisen.

  Du får et gratis bildeforslag med ofte opp til 3-5 ulike forslag. Det ligger endel jobb bak disse, uten at det koster deg noe enten vi får oppdraget eller ikke. Vårt ønske er jo at du skal bestille det redigerte bildet via oss. Når vi legger det til bestilling hos oss, så er selvfølgelig logo /vannmerket borte.

  Vi har ulike samarbeidspartnere. Vi velger den leverandøren som er dyktigst,og som passer best til akkurat ditt oppdrag forhold til størrelse.

  Vi kan gjøre ganske mye med bildet. Vi kan forbedre det i forhold til lys,farge og annen fotoredigering. Mange effekter kan legges til som lens flare, blizzard,bokeh,magic effekter, tekst etc, og fjerne elementer som ikke ønskes med.

  Fra siste korrektur, tar det normalt 5-9 dager. Betalingen må være i orden før bestilling blir satt i gang. Beløpet vippses til Vippsnr. 86883.
  Vi trenger din adresse og mobilnummer for å sette igang bestillingen. Da får du beskjed på sms når bildet kan hentes på ditt postkontor. Noen ganger kan leverdørene ha ekstra mye å gjøre som f.eks ved juletider. Da kan det ta noen dager ekstra.

  Du får korrekturer (inntil 3), og etter den siste avtalte korrekturen, går det til bestilling. Da er det ikke mulig å avbestille. Bildet kan avvike noe fra en pc skjerm til et annet materiale som f.eks lerret eller akryl. Ulike materiale gir ulike uttrykk. Når bildet er fremstilt etter dine ønsker og personlige stil, det vil si bilder som er fremstilt på bakgrunn av dine valg eller dersom bilde har fått et tydelig personlig preg, er det ikke angrerett.

  https://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett/har-jeg-angrerett

  Den normale angreretten bortfaller altså siden vi trykker bildene dine på bestilling.

  Vårt nettsted ligger hos Syse AS, som har meget driftssikkert webhotell. Samt med https kobling (SSL), det vil si at all informasjon mellom deg og vår server er kryptert (uleselig for andre). Mottatte bilder blir slettet innen 3 måneder. Vi har en Vipps løsning hvor det i utgangspunktet er den eneste betalingsmåten. Dette for å spare administrasjonskostnader. Ta kontakt med oss hvis det ikke lar seg gjøre for deg å betale med Vipps. Vippsnummeret er 86883. Betalingen må være vippset før bestillingen blir startet.

  GRPR-dokument Vi tar kun vare på de nødvendige opplysninger for å gi deg service. Du kan når som helst be om å få endret info eller bli slettet. Les mer i GRPR dokumentet.